Sakarya Meydan Muharebesi Kutlamaları
2017-09-14 10:32

Sakarya Meydan Muharebesi Kutlamaları

Türk İstiklal Savaşının kaderini değiştiren, Anadolu\\\'nun tapusunun Türk\\\'e ait olduğu mührünü vuran Sakarya Meydan Muharebesi zaferinin 96 ncı yılı kutlamalarına Polatlı Belediyesinin davetlisi olarak katıldık.

Polatlı Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya ve Meclis üyemiz Tekin Çelik\\\'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sakarya Meydan Muharebesi dünyanın en uzun meydan muharebesi olarak tarihe mal olmuştur.
Türk Milletinin maddi ve manevi bütün varlığı ile top yekun mücadele kararlığını göstererek kazandığı en büyük zaferlerimizden biridir.
Dün, Dua Tepe\\\'de Sakarya\\\'da verdiğimiz 5713 Şehidimiz ve 20 binden fazla şehidimize dua ve saygılarımızı sunduk.
Sakarya Şehitlerimiz başta olmak üzere Türk toprağı için kanını dökmüş bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle andık.
Yüce huzurlarında saygıyla eğildik.
Ruhları şad olsun.