Referanduma doğru Irakın ve Türkmenlerin geleceği
Türk Dünyası
2017-09-15 23:34

Referanduma doğru Irakın ve Türkmenlerin geleceği

Bugün Tepav ve Orsam\\\'ın hazırladığı ve ITC başkanı Sayın Erşat Salihi\\\'nin konuşmacı olarak katıldığı \\\"Referanduma doğru Irak\\\'ın ve Türkmenlerin geleceği\\\" hakkındaki toplantıya katıldık.
Maalesef, İktidarım dikteleri ile dolu bir konuşma izledik. Sayın Salihi\\\'nin patlamaları bizde bu müdahalelerin olduğu kanısını verdi.
BUGÜN BİZE KERKÜK\\\'ÜN DE ERBİL GİBİ ELİMİZDEN UÇACAĞI KORKUSUNU SARDI.
TANRIM, IRAK TÜRKMENLERİNİN YANINDA OLSUN.