MUTLU GÜNÜMÜZ
2017-10-03 15:09

MUTLU GÜNÜMÜZ

Derneğimiz üyelerinden Sayın Zeynep Kertik, 1 Ekim 2017 Pazar Günü Etimesgut Korkut Ata Nikah salonunda yapılan bir tören ile Sayın Uğur Arı ile hayatını birleştirmiştir.

Nikah şahitliğini TÜRK HAREKETİ Başkanı sayın Atila Şimşekin yaptığı nikah töreninde genç evlilere bir ömür mutluluk dileyen misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

TÜRK HAREKETİ olarak;

Genç evlilere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Şen çocuk kahkahaları evlerinden eksik olmasın.

Yüce Tanrı mutluluk ve sağlıklarını daim etsin.