Eskişehir de
2017-10-30 01:54

Eskişehir de

Türk Hareketi Derneği Başkanı Atila Şimşek ve Başkan Yardımcısı İmdat Özcan, Eskişehirde yaşayan Dernek Yöneticilerimizden Faruk Gültekim ve  Soner Çam Beyefendileri ziyarete gittiğinde güzel bir tesadüfle karşılaştılar.

Eski Bakanlarımızdan Sayın İbrahim Dedelek ile öğle yemeğinde buluştular.

Sayın Dedelek ile ülke meseleleri ve kurulacak yeni parti hakkında uzun uzun sohbet edildi.

Sayın Dedeleğin, kurulacak yeni parti için yaptığı faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi vermesi bizi sevindirdi.

Yeni partinin ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olması dilekleri ve bu görüşmelerin devam etmesi temennisi ile yemek son buldu.

Tabii, Sayın Dedeleğin Türk Hareketini yanlarında görmek istedikleri mesajı bizi sevindirdi.