Tarihin Huzurunda Resim Sergisi
Türk Dünyası
2018-02-19 10:10

Tarihin Huzurunda Resim Sergisi

Derneğimizin üyelerinden Mustafa Kaya (akozan) ın açtığı \"Tarihin Huzurunda\" isimli yağlı boya resim sergisinin açılışında geçlerimiz ile birlikteydik.

9 Şubat Cuma günü Keçiören Estergon kalesinde açılan resim sergisinin Türk tarihini, kültürünü, örf ve adetlerini, milli ve manevi birlik ve bereberliğini yansıtması bizleri sevindirdi.
Ressamımız Mustafa Kaya\'yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.