Dünya Türk Birliği Merkezi
Türk Dünyası
2018-02-19 10:39

Dünya Türk Birliği Merkezi

Dünya Türk Birliğ Merkezi isimli kuruluşun daveti üğzerine 17 Şubat 2018 günü saat 14.30 da Türk Tarih Kurumu konferans salonundaydık.

Türk Kültürünü, Sanatını, Edebiyatını, Milli Birlik ve Beraberlik Ruhunu Yaşatmak konulu Ankara Tanışma toplantısında TÜRK HAREKETİ Başkanı Sayın Atilla Şimşek, \"TÜRK BİRLİĞİNE DOĞRU\" bir konuşma yaptı.
Dünya Türk Birliği Merkezi diye adlandırılan kuruluşun esas gayesının Türk Birliğini gerçekleştirmek olduğu da, Sayım Murat Akar tarafından açıklandı.