Ankara Sanat Platformu Ödül Töreni
2018-04-29 16:21

Ankara Sanat Platformu Ödül Töreni

17 Mart 2018 günü, Ankara Sanat Platformu ödül törenine Türk Hareketi olarak davet edildik.

Ankara Sanat Platformu kurucu ve  Genel Başkanı Sayın Sultan Ateş tarafından Türk Kültürüne hizmetlerimiz, Kültür, Sanat ve Eğitim çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz etkinliklere katkılarımız, duyarlı katılımımız, emsallerimize örnek teşkil edecek davranışlarımız, Sosyal Sorumluluk Projelerimizden dolayı Ankara Sanat Platformu tarafından TÜRK HAREKETİne verilen HİZMET ŞEREF ÖDÜLÜ töreninde.