Türk Tarih Kurumu Başkanını Ziyaret
2018-10-26 09:59

Türk Tarih Kurumu Başkanını Ziyaret

Türk Hareketi Genel Başkanı Atila Şimşek, değerli dostlarımız Ayhan Küçükarslan ve Metin Turan ile birlikte 10 Ekim 2018 tarihinde Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Sayın Refik Turan\'ı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Türklüğün kökeni, Türk Kültürü, Türk Dünyası ve Türk Tarihi konularında görüş alışverişlerinde bıulunuldu.
Almanya\'da doktoro yapan kızımız Fevriye Erdemgil\'in Genetik bilminin ışığında 12 bin yıllık Türk karakteri \"SAVAŞIN VE BARIŞIN USTALARI\" adlı kitabı TTK Başkanına takdim edildi.